Diseño de la estación de empaque y etiquetado para la mejora de tiempos en empresa de cárnicos a base de pollo
With the emergence of the pandemic caused by SARS-COV-2, the sale of frozen products which were ready to consume became a great business opportunity. In addition, the demand in Colombia for poultry products has increased over the years, this caused THE COMPANY’S birth in the middle of 2020. THE COMP...
- Autores:
-
Botero Trigoa, Josué
Moldon Valderrama, Eduardo
Núñez Gómeza, Carlos Enrique
Vargas Gómez, Juan José
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Pontificia Universidad Javeriana Cali
- Repositorio:
- Vitela
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:vitela.javerianacali.edu.co:11522/2416
- Acceso en línea:
- https://vitela.javerianacali.edu.co/handle/11522/2416
- Palabra clave:
- Análisis de tiempos
Línea de producción
Ergonomía
Puesto de trabajo
- Rights
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/