Diseño de la estación de empaque y etiquetado para la mejora de tiempos en empresa de cárnicos a base de pollo

With the emergence of the pandemic caused by SARS-COV-2, the sale of frozen products which were ready to consume became a great business opportunity. In addition, the demand in Colombia for poultry products has increased over the years, this caused THE COMPANY’S birth in the middle of 2020. THE COMP...

Full description

Autores:
Botero Trigoa, Josué
Moldon Valderrama, Eduardo
Núñez Gómeza, Carlos Enrique
Vargas Gómez, Juan José
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Pontificia Universidad Javeriana Cali
Repositorio:
Vitela
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:vitela.javerianacali.edu.co:11522/2416
Acceso en línea:
https://vitela.javerianacali.edu.co/handle/11522/2416
Palabra clave:
Análisis de tiempos
Línea de producción
Ergonomía
Puesto de trabajo
Rights
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/