Análisis metataxonómico de la fermentación espontánea de cacao de fino aroma en dos granjas industriales, Colombia
Fine aroma cocoa is high-quality cocoa characterized by unique flavor and aroma attributes. Only 5% of cocoa globally belongs to this category, and it is highly valued in the agro-industrial industry for its properties. In Colombia, it is intended to study more about the conditions and presence of m...
- Autores:
-
López Suárez, Andrés Felipe
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51669
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/51669
- Palabra clave:
- Cacao
Metabolitos microbianos
Ingeniería
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/