Diseño de un helado funcional a base de frutas étnicas colombianas

Nowadays, there is a strong tendency to functional foods, due that the people are showing a great interest in their nutrition, preferring less processed, nutritious and healthier food, that provides benefits to their physical and mental health. As a result, there has been an increase in the industry...

Full description

Autores:
Aguirre Medina, Sara Juliana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad de los Andes
Repositorio:
Séneca: repositorio Uniandes
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51648
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/1992/51648
Palabra clave:
Helados, sorbetes, etc.-Producción-Investigaciones
Tecnología de alimentos-Investigaciones
Reología-Investigaciones
Industria de helados-Aspectos económicos-Investigaciones
Ingeniería
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/