Inactivation of E. coli with the use of nanoparticles produced from Garlic husks
"The present investigation focuses on garlic husk, with the purpose of finding new cleaner ways for water desinfection. Shows the transformation of the material to nano metric size and its possible antimicrobial effects through tolerance tests. For the transformation of the material the top-dow...
- Autores:
-
Pinzón del Valle, Juanita
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/45302
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/45302
- Palabra clave:
- Desinfección del agua
Ajo
Escherichia coli
Agua
Ingeniería
- Rights
- openAccess
- License
- https://repositorio.uniandes.edu.co/static/pdf/aceptacion_uso_es.pdf