Estudio de la producción de xilitol a partir de residuos de fruta : experimentos preliminares y revisión de literatura
Xylitol is a sugar-alcohol promising to replace the common sugar, suitable for diabetics and with properties that attracts the food, dental and pharmaceutical industry. Today, its manufacture is given by a chemical process, however, the biotechnological route has advantages over this. This article m...
- Autores:
-
Castro Robles, Paula Andrea
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51631
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/51631
- Palabra clave:
- Xilitol
Frutas
Hidrólisis
Fermentación
Bagazo de caña
Ingeniería
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/