Evaluación de la estabilidad de emulsiones creadas a partir del aceite de la palma canangucha y diferentes concentraciones de surfactantes
"The plant diversity of amazonian region offers an opportunity to the development of new technologies for the cosmetics industry. However, the study has its limitations because those plants are part of the heritage of a native population. For this reason, this work investigates and evaluates th...
- Autores:
-
Rincón Pérez, Silvia Juliana
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/61623
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/61623
- Palabra clave:
- Aceite de palma
Agentes tensoactivos
Cosméticos
Emulsiones
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/