Efecto sinérgico de la modificación genética e inmovilización de enzimas microbianas en la cinética de procesamiento de alimentos

Microbial enzymes are biocatalysts useful in the food industry, and for this reason methods to enhance the stability and efficiency of these biomolecules, such as immobilisation and genetic modification, have been developed. In immobilisation, the protein is confined onto/within a support, while gen...

Full description

Autores:
Calle Tchitchina, Valeria
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad de los Andes
Repositorio:
Séneca: repositorio Uniandes
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51313
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/1992/51313
Palabra clave:
Enzimas microbianas
Alimentos genéticamente modificados
Procesamiento de alimentos
Biocatalizadores
Microbiología
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/