Revisión bibliográfica sobre la caracterización del aceite de semilla de Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) y las propiedades de sus emulsiones

In recent years, Sacha inchi (Plukenetia Volubilis L.) seed oil has drawn interest within the food industry because of its potential as a functional food due to its high content in components such as [¿, y, o] tocopherols and fatty acids such as linoleic, ¿-linolenic, and oleic acid. Per this, a bib...

Full description

Autores:
González Medina, Sofía
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de los Andes
Repositorio:
Séneca: repositorio Uniandes
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51635
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/1992/51635
Palabra clave:
Aceite de semilla de Sacha Inchi
Sacha Inchi
Aceites vegetales
Ingeniería
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/