Revisión bibliográfica sobre la caracterización del aceite de semilla de Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) y las propiedades de sus emulsiones
In recent years, Sacha inchi (Plukenetia Volubilis L.) seed oil has drawn interest within the food industry because of its potential as a functional food due to its high content in components such as [¿, y, o] tocopherols and fatty acids such as linoleic, ¿-linolenic, and oleic acid. Per this, a bib...
- Autores:
-
González Medina, Sofía
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/51635
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/51635
- Palabra clave:
- Aceite de semilla de Sacha Inchi
Sacha Inchi
Aceites vegetales
Ingeniería
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/