Cuantificación y extracción de pectina a partir de los desechos de cáscara de fruta
The treatment of agribusiness wastes, as well as the implied monetary loss generates the need to look for alternatives for their use. In this work, it is studied the possibility of obtaining pectin as value added product from the fruit peel. First, the content of pectin in 5 different fruit peels wa...
- Autores:
-
Figueroa Fajardo, Ángela Patricia
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de los Andes
- Repositorio:
- Séneca: repositorio Uniandes
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uniandes.edu.co:1992/40335
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/1992/40335
- Palabra clave:
- Aprovechamiento de residuos
Pectina
Ingeniería
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/