Effects of thermal treatments on chilling injury and shelf life time of citrus reticulata blanco1
The ‘Arrayana’ mandarin (Citrus reticulata Blanco) is considered the variety most widely grown in Colombia. Despite being a non-climacteric fruit, it has a short postharvest life. In order to evaluate the effects of thermal treatments on the chilling injury and shelf life time of this cultivar, ripe...
- Autores:
-
Balaguera López, Helber Enrique
Palacios-Ortega, Edgar Alfonso
Llano Consuegra, Sergio Andrés
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad El Bosque
- Repositorio:
- Repositorio U. El Bosque
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unbosque.edu.co:20.500.12495/1817
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/20.500.12495/1817
http://dx.doi.org/10.1590/1983-40632019v4956821
- Palabra clave:
- Mandarin
Epidermis color
Postharvest quality
Tratamiento térmico
Calidad de los alimentos
Satsuma
- Rights
- License
- Attribution 4.0 International