Desarrollo de un sistema de envasado antimicrobiano para frutos frescos de uchuva (Physalis peruviana L.)
An active antifungal packaging system combined with modified atmospheres (MAP) was proposed to preserve cape gooseberry. Initially, the antifungal effect of oregano essential oil, cinnamaldehyde, and 2-nonanone in the vapor phase was evaluated in vitro to determine the minimum inhibitory concentrati...
- Autores:
-
Cortés, Lesley A.
Moncayo, Diana C.
Castellanos, Diego A.
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad El Bosque
- Repositorio:
- Repositorio U. El Bosque
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unbosque.edu.co:20.500.12495/11445
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/20.500.12495/11445
- Palabra clave:
- Envases activos
Botrytis cinerea
Cinamaldehído
Liberación controlada
Caducidad
Active packaging
Botrytis cinerea
Cinnamaldehyde
Controlled release
Shelf life
- Rights
- closedAccess
- License
- Acceso cerrado