Aislamiento de microorganismos para control biológico de moniliophthora roreri

Moniliophlhora roreri is the causal agent of cocoa Moniliasis, which produces losses of up to 60% of the crop, as it affects only its commercial product, the cob. Biological control appears as an alternative management, using endophytic microorganisms. The reason because of this research came up was...

Full description

Autores:
suarez contreras, liliana yanet
Rangel Riaño, Alba Luz
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71314
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71314
http://bdigital.unal.edu.co/35784/
Palabra clave:
6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Biología
microbiología
agronomía.
Antagonistas
antibiosis
cacao
control biológico
Moniliophthora roreri.
Biología
microbiología
agronomía.
Antagonist
antibiosis
biological control
cocoa
Moniliophthora roreri
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional