Aislamiento de microorganismos para control biológico de moniliophthora roreri
Moniliophlhora roreri is the causal agent of cocoa Moniliasis, which produces losses of up to 60% of the crop, as it affects only its commercial product, the cob. Biological control appears as an alternative management, using endophytic microorganisms. The reason because of this research came up was...
- Autores:
-
suarez contreras, liliana yanet
Rangel Riaño, Alba Luz
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71314
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71314
http://bdigital.unal.edu.co/35784/
- Palabra clave:
- 6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Biología
microbiología
agronomía.
Antagonistas
antibiosis
cacao
control biológico
Moniliophthora roreri.
Biología
microbiología
agronomía.
Antagonist
antibiosis
biological control
cocoa
Moniliophthora roreri
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional