Development of mango (Mangifera indica L.) energy drinks
The effect of two hydrocolloids, pectin and carboxymethyl cellulose (CMC), was evaluated in mango beverage stability (Mangifera indica L.) formulated and developed with caffeine at a concentration of 30 mg/100 mL. The physico-chemical and sensory characteristics of color, acidity, viscosity, total s...
- Autores:
-
Márquez Cardozo, Carlos Julio
Jiménez Castañeda, Carlos Andrés
Salazar Ripoll, Carolina Sofía
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/66002
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/66002
http://bdigital.unal.edu.co/67025/
- Palabra clave:
- 63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Agroindustry
Caffeine
Pectin
Carboxymethyl cellulose
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional