Development of mango (Mangifera indica L.) energy drinks

The effect of two hydrocolloids, pectin and carboxymethyl cellulose (CMC), was evaluated in mango beverage stability (Mangifera indica L.) formulated and developed with caffeine at a concentration of 30 mg/100 mL. The physico-chemical and sensory characteristics of color, acidity, viscosity, total s...

Full description

Autores:
Márquez Cardozo, Carlos Julio
Jiménez Castañeda, Carlos Andrés
Salazar Ripoll, Carolina Sofía
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/66002
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/66002
http://bdigital.unal.edu.co/67025/
Palabra clave:
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Agroindustry
Caffeine
Pectin
Carboxymethyl cellulose
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional