Biotransformation of ferulic acid by the phytopathogenic fungi Colletotrichum acutatum and Lasiodiplodia theobromae
The microbial transformation of ferulic acid (FA) offers a cleaner, more economical alternative for the natural production of flavorings and fragrances. In the present study, the biotransformation of FA using the filamentous phytopathogenic fungi Colletotrichum acutatum and Lasiodiplodia theobromae...
- Autores:
-
Numpaque, Manuel Alejandro
Gil González, Jesús Humberto
Durango Restrepo, Diego Luis
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/58585
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/58585
http://bdigital.unal.edu.co/55369/
- Palabra clave:
- 57 Ciencias de la vida; Biología / Life sciences; biology
58 Plantas / Plants
Microbial transformation
flavoring
4-vinylguaiacol
metabolic pathway
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional