Growth, Production and Chemical Composition of Eggplant ‘Ciça’ under Potassium Fertigation
The objective of this study was to evaluate the effect of potassium applied through fertigation in coverage of the development, production and chemical composition of eggplant ‘Ciça’ in an Oxisol. The treatments consisted of five rates of K2O (0, 36, 72, 108 and 144 kg ha-1 supplied by fertigation)...
- Autores:
-
Monaco, Kamila De Almeida
Borelli, Aline Baptista
Biscaro, Guilherme Augusto
Motomiya, Anamari Viegas de Araujo
Zomerfeld, Patricia Dos Santos
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/61189
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/61189
http://bdigital.unal.edu.co/59997/
- Palabra clave:
- 57 Ciencias de la vida; Biología / Life sciences; biology
fruit quality
nutrition
Solanum melongena L.
calidad del fruto
nutrición
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- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional