Physiological and physico-chemical characterization of the soursop fruit (annona muricata l. cv. elita) / caracterización fisiológica y físico-química del fruto de la guanábana (annona muricata l. cv. elita)

Abstract. Fruit consumption is increasing around the world, just as its population. The World Health Organization recommends a minimum consumption of fruit 120 kg/person - year. Fruits such as soursop provide nutrients, phytochemicals and antioxidants which are vital to human health, as well as bioa...

Full description

Autores:
Márquez Cardozo, Carlos Julio
Villacorta Lozano, Verónica
Yepes Betancur, Diana Paola
Ciro Velásquez, Héctor José
Cartagena Valenzuela, José Régulo
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/41483
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/41483
http://bdigital.unal.edu.co/31580/
http://bdigital.unal.edu.co/31580/2/
Palabra clave:
Respiration
ethylene
transpiration
postharvest physiology. / Respiración
etileno
transpiración
fisiología poscosecha.
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional