Physiological and physico-chemical characterization of the soursop fruit (annona muricata l. cv. elita) / caracterización fisiológica y físico-química del fruto de la guanábana (annona muricata l. cv. elita)
Abstract. Fruit consumption is increasing around the world, just as its population. The World Health Organization recommends a minimum consumption of fruit 120 kg/person - year. Fruits such as soursop provide nutrients, phytochemicals and antioxidants which are vital to human health, as well as bioa...
- Autores:
-
Márquez Cardozo, Carlos Julio
Villacorta Lozano, Verónica
Yepes Betancur, Diana Paola
Ciro Velásquez, Héctor José
Cartagena Valenzuela, José Régulo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/41483
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/41483
http://bdigital.unal.edu.co/31580/
http://bdigital.unal.edu.co/31580/2/
- Palabra clave:
- Respiration
ethylene
transpiration
postharvest physiology. / Respiración
etileno
transpiración
fisiología poscosecha.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional