Effect of partial grapevine defoliation (vitis vinifera) on wine quality / efecto de la defoliación parcial en uva (vitis vinifera) sobre la calidad del vino

The wine quality was determined for partially-defoliatedgrapevines grown in Villa de Leyva, Colombia at an elevation of2,143 masl. The experimental design was totally randomized,with two treatments (50% defoliation and 0% defoliation) andthree repetitions per treatment. The planting material consist...

Full description

Autores:
Peña Olmos, Jaime Ernesto
Casierra Posada, Fánor
Herzberg, Martin
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/72969
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/72969
http://bdigital.unal.edu.co/37444/
Palabra clave:
Ecophysiology
quality characteristics
abiotic factors
maturity index / Ecofisiología
características de calidad
factores abióticos
índice de madurez
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional