Effect of partial grapevine defoliation (vitis vinifera) on wine quality / efecto de la defoliación parcial en uva (vitis vinifera) sobre la calidad del vino
The wine quality was determined for partially-defoliatedgrapevines grown in Villa de Leyva, Colombia at an elevation of2,143 masl. The experimental design was totally randomized,with two treatments (50% defoliation and 0% defoliation) andthree repetitions per treatment. The planting material consist...
- Autores:
-
Peña Olmos, Jaime Ernesto
Casierra Posada, Fánor
Herzberg, Martin
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/72969
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/72969
http://bdigital.unal.edu.co/37444/
- Palabra clave:
- Ecophysiology
quality characteristics
abiotic factors
maturity index / Ecofisiología
características de calidad
factores abióticos
índice de madurez
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional