Presence of aspergillus and other fungal symbionts in coffee beans from colombia

Fungi are common inhabitants of plants and plant-derived products. Some of these fungal species are potentially dangerous to human health since they are able to produce chemical substances that alter normal physiological activity. There are no studies about natural mycoflora associated with coffee b...

Full description

Autores:
Gamboa-Gaitán, Miguel Ángel
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/28724
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/28724
http://bdigital.unal.edu.co/18772/
Palabra clave:
6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Ciencias biológicas
microbiología de alimentos
hongos toxígenos
Aspergillus
Micotoxinas
Café
Biología
Microbiología
Micotoxinas
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional