Presence of aspergillus and other fungal symbionts in coffee beans from colombia
Fungi are common inhabitants of plants and plant-derived products. Some of these fungal species are potentially dangerous to human health since they are able to produce chemical substances that alter normal physiological activity. There are no studies about natural mycoflora associated with coffee b...
- Autores:
-
Gamboa-Gaitán, Miguel Ángel
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/28724
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/28724
http://bdigital.unal.edu.co/18772/
- Palabra clave:
- 6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Ciencias biológicas
microbiología de alimentos
hongos toxígenos
Aspergillus
Micotoxinas
Café
Biología
Microbiología
Micotoxinas
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional