Inbreeding and gene action in butternut squash (cucurbita moschata) seed starch content / endocría y acción génica para el contenido de almidón en semilla zapallo (cucurbita moschata)

The effect of inbreeding and gene action on butternutsquash (Cucurbita moschata Duch.) seed production and seed starch content was evaluated at two locations in the department of Valle del Cauca, Colombia, using six accessions (S0) and their inbred lines S1 and S2. Significant differences were found...

Full description

Autores:
Ortiz Grisales, Sanin
Bastidas Burbano, Lucy Viviana
Ordoñez Narváez, Ginna Alejandra
Valdés Restrepo, Magda Piedad
Baena García, Diosdado
Vallejo Cabrera, Franco Alirio
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/74421
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/74421
http://bdigital.unal.edu.co/38898/
Palabra clave:
Key words: Butternut squash
genetic improvement
nutrition
genes. / Palabras clave: Ahuyama
mejoramiento genético
nutrición.
Butternut squash
genetic improvement
nutrition
genes. / clave: Ahuyama
mejoramiento genético
nutrición
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional