Characterization of the nutritional quality of the meat in some species of catfish: a review / revisión: caracterización de la calidad nutricional de la carne en algunas especies de bagre
One of the most consumed fish in the world is Silurid, also called “leather fish” or catfish, whose main characteristic is the absence of intramuscular bones and scales, as well as its high productivity. In recent years, the nutritional characterization of the meat of some of these species has been...
- Autores:
-
Cruz Casallas, Nubia Estella
Cruz Casallas, Pablo Emilio
Suárez Mahecha, Héctor
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71535
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71535
http://bdigital.unal.edu.co/36006/
- Palabra clave:
- Proximate composition
shelf life
fatty acids
proteins
minerals and vitamins. / Composición proximal
vida útil
ácidos grasos
proteínas
minerales y vitaminas.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional