Development of a fortified drink from the mixture of small colombian native fruits

Strawberry (Fragaria ananassa), blackberry (Rubus glaucus), Peruvian cherry (Physalis peruviana L.) and purple passion fruit (Passiflora edulis Sims) are important fruit crops in Colombia, due to their organoleptic properties and nutritional qualities, making them attractive for international market...

Full description

Autores:
Serpa-Guerra, Angélica María
Velásquez-Cock, Jorge Andrés
Barajas-Gamboa, Jaime Alejandro
Vélez-Acosta, Lina María
Gómez-Hoyos, Beatriz
Zuluaga-Gallego, Robin
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/68569
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/68569
http://bdigital.unal.edu.co/69602/
Palabra clave:
62 Ingeniería y operaciones afines / Engineering
fruits
characterization
mixed fruit drink
vitamin C
iron
frutas
caracterización
refresco de frutas
vitamina C
hierro
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional