Refined cassava flour in bread making: a review
Different studies have developed a variety of breads using cassava flour, with similar characteristics to wheat flour breads. The use of cassava flour in bread making is a convenient alternative for promoting the use of a local crop as well as reducing imports of wheat flour, promoting the productio...
- Autores:
-
Aristizabal Galvis, Johanna Alejandra
García Agredo, José Alberto
Ospina Patiño, Bernardo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/67589
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/67589
http://bdigital.unal.edu.co/68618/
- Palabra clave:
- 62 Ingeniería y operaciones afines / Engineering
Cassava flour
composite flour
gluten-free
biofortification
resistant starch
harina de yuca
harina compuesta
libre de gluten
bio-fortificación
almidón resistente
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional