Características del análisis proximal de harinas obtenidas de frutos de plátanos variedades papocho y pelipita (musa abb simmonds)

Untreated raw flours obtained from fruits of non-commercial plantain varieties Papocho and Pelipita (Musa ABB Simmonds) at different stages of development were subjected to proximate analysis and its possible use as food raw material potential was analyzed. Comparative results showed that the conten...

Full description

Autores:
Espitia Pérez, Pedro Juan
Pardo Plaza, Yuri Janio
Montalvo Puente, Alba Patricia
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/40129
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/40129
http://bdigital.unal.edu.co/30226/
Palabra clave:
6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Composición química
harina de plátano
Musa ABB
plátano papocho
plátano pelipita.
Chemical properties
Musa ABB
papocho plantain
pelipita plantain
plantain flour
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional