Assessment of wax coatings in postharvest preservation of the pea (Pisum sativum L.) var. Santa Isabel

The ‘Santa Isabel’ pea is the most sown regional variety in Colombia. In order to evaluate the postharvest behavior of ‘Santa Isabel', an experiment was conducted that subjected fresh podded peas to different edible wax-coating treatments (Taowax verduras, Ceratec, Ceratec wwd (without washing...

Full description

Autores:
Padilla T., Luis Gabriel
Zurita V., Jorge Umberto
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/58503
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/58503
http://bdigital.unal.edu.co/55286/
Palabra clave:
57 Ciencias de la vida; Biología / Life sciences; biology
58 Plantas / Plants
waxing
pod
grain
weight loss
pH
aroma
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional