Assessment of wax coatings in postharvest preservation of the pea (Pisum sativum L.) var. Santa Isabel
The ‘Santa Isabel’ pea is the most sown regional variety in Colombia. In order to evaluate the postharvest behavior of ‘Santa Isabel', an experiment was conducted that subjected fresh podded peas to different edible wax-coating treatments (Taowax verduras, Ceratec, Ceratec wwd (without washing...
- Autores:
-
Padilla T., Luis Gabriel
Zurita V., Jorge Umberto
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/58503
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/58503
http://bdigital.unal.edu.co/55286/
- Palabra clave:
- 57 Ciencias de la vida; Biología / Life sciences; biology
58 Plantas / Plants
waxing
pod
grain
weight loss
pH
aroma
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional