Content of the cyanogenic glucoside amygdalin in almond seeds related to the bitterness genotype
Almond kernels can be sweet, slightly bitter or bitter. Bitterness in almond (Prunus dulcis Mill.) and other Prunus species is related to the content of the cyanogenic diglucoside amygdalin. When an almond containing amygdalin is chopped, glucose, benzaldehyde (bitter flavor) and hydrogen cyanide (w...
- Autores:
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Arrázola, Guillermo
Sánchez P., Raquel
Dicenta, Federico
Grané, Nuria
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/29770
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/29770
http://bdigital.unal.edu.co/19818/
- Palabra clave:
- kernel taste
benzaldehyde
hydrogen cyanide
Prunus.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional