Evaluating the fruit production and quality of cherry tomato (solanum lycopersicum var. cerasiforme) / evaluación de la producción y calidad del fruto del tomate cereza solanum lycopersicum var. cerasiforme
The greatest genetic diversity of tomato (Solanum lycopersicum L.) in terms of fruit quality characteristics such as flavor, aroma, color, and lycopene and β-carotene contents is found in wild species. This study evaluated the agronomic characteristics and fruit quality of 30 cherry tomato introduct...
- Autores:
-
Ceballos Aguirre, Nelson
Vallejo Cabrera, Franco Alirio
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71508
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71508
http://bdigital.unal.edu.co/35979/
- Palabra clave:
- lycopene
phenotypic variability
Colombia / Solanum lycopersicum var. cerasiforme
licopeno
variabilidad fenotípica
Colombia
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional