Evaluating the fruit production and quality of cherry tomato (solanum lycopersicum var. cerasiforme) / evaluación de la producción y calidad del fruto del tomate cereza solanum lycopersicum var. cerasiforme

The greatest genetic diversity of tomato (Solanum lycopersicum L.) in terms of fruit quality characteristics such as flavor, aroma, color, and lycopene and β-carotene contents is found in wild species. This study evaluated the agronomic characteristics and fruit quality of 30 cherry tomato introduct...

Full description

Autores:
Ceballos Aguirre, Nelson
Vallejo Cabrera, Franco Alirio
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71508
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71508
http://bdigital.unal.edu.co/35979/
Palabra clave:
lycopene
phenotypic variability
Colombia / Solanum lycopersicum var. cerasiforme
licopeno
variabilidad fenotípica
Colombia
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional