Evaluation of the antioxidant properties and aromatic profile during maturation of the blackberry (rubus glaucus benth) and the bilberry (vaccinium meridionale swartz) / evaluación las propiedades antioxidantes y el perfil aromático durante la maduración
The blackberry (Rubus glaucus Benth) and thebilberry (Vaccinium meridionale Swartz) are natural sourcesof antioxidants; they are known for their preventive role against degenerative diseases. In this study, the aromatic profile was evaluated using an electronic nose, including the antioxidant proper...
- Autores:
-
Bernal, Luisa Juana
Melo, Laura Angélica
Díaz Moreno, Consuelo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/74428
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/74428
http://bdigital.unal.edu.co/38905/
- Palabra clave:
- Antioxidant activity
electronic nose
Folin-Ciocalteu
FRAP
TEAC. / Actividad antioxidante
nariz electrónica
Folin- Ciocalteu
FRAP
TEAC.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional