Assessment of 112 tomato (Solanum lycopersicum L.) cultivars for industrial processing in Portoviejo, Ecuador

Tomato (Solanum lycopersicum L.) processing industry requires varieties with increased production and quality, and also with resistance to pest, in order for producers to cultivate these. The aim of this study was to carry out an evaluation of 112 tomato cultivars for production and quality characte...

Full description

Autores:
Cañadas-López, Alvaro Gustavo
Rade-Loor, Diana Yasbhet
Quijije-Pinargote, Raúl Ovidio
Sotomayor, Ignacio Antonio
Ormaza-Molina, Alexandra Maricela
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/68098
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/68098
http://bdigital.unal.edu.co/69131/
Palabra clave:
55 Ciencias de la tierra / Earth sciences and geology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Variability
production
quality
paste
food processing
breeding program.
Variabilidad
producción
calidad
pasta
procesamiento de alimentos
programa de mejoramiento.
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional