Assessment of 112 tomato (Solanum lycopersicum L.) cultivars for industrial processing in Portoviejo, Ecuador
Tomato (Solanum lycopersicum L.) processing industry requires varieties with increased production and quality, and also with resistance to pest, in order for producers to cultivate these. The aim of this study was to carry out an evaluation of 112 tomato cultivars for production and quality characte...
- Autores:
-
Cañadas-López, Alvaro Gustavo
Rade-Loor, Diana Yasbhet
Quijije-Pinargote, Raúl Ovidio
Sotomayor, Ignacio Antonio
Ormaza-Molina, Alexandra Maricela
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/68098
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/68098
http://bdigital.unal.edu.co/69131/
- Palabra clave:
- 55 Ciencias de la tierra / Earth sciences and geology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Variability
production
quality
paste
food processing
breeding program.
Variabilidad
producción
calidad
pasta
procesamiento de alimentos
programa de mejoramiento.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional