Bioclimatic analysis of three buildings for wet processing of coffee in Colombia
This study aimed to perform a bioclimatic comparison of wet processing facilities of coffee in Colombia, with three typical types of Colombian coffee region, through computer simulation, specifically evaluating the effect of heat and steam generated by mechanical drying machines, and natural ventila...
- Autores:
-
Osorio Hernandez, Robinson
Ferreira Tinoco, Ilda De Fatima
Correna Carlo, Joyce
Osorio Saraz, Jairo Alexander
Aristizábal Torres, Ivan Dario
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/65941
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/65941
http://bdigital.unal.edu.co/66964/
- Palabra clave:
- 63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Bioclimatic simulation
biological risk
quality coffee
wet processing of coffee
coffee drying
Simulación bioclimática
riesgo biológico
calidad de café
beneficio húmedo de café
secado de café
Simulacao bioclimática
risco biológico
qualidade de café
processamento húmido de café
secagem de café
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional