Nutritional evaluation of silage with coffee (Coffea Arabica L.) cherry for ruminant supplementation
The aim of this study was to evaluate nutritionally coffee cherry (Coffea Arabica L.) silages with different additives: efficient microorganisms (EM) and kumis, to be used in ruminant supplementation. Micro silos were prepared according to treatments: a control treatment with coffee cherry and two e...
- Autores:
-
Aguirre-Fernandez, Paola Andrea
Acosta-Pinto, Liria María
Cardozo-Corzo, Luz Dary
Rodríguez-Arenas, Sergio Andrés
Corredor-Sánchez, Guillermo Arturo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/68109
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/68109
http://bdigital.unal.edu.co/69142/
- Palabra clave:
- 55 Ciencias de la tierra / Earth sciences and geology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Aditivos
alimentación
fermentación
propiedades organolépticas
microorganismos
kumis.
Additives
feeds
fermentation
organoleptic properties
microorganisms
kumis.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional