Estudio de la calidad proteica y del contenido de energía metabolizable del haba (vicia faba)*
In order to determínate the faba bean CEP, the possible role of bis hemaglutinine on this valué and to know the metabolizable energy in this legume we made two experiments in the poultry section of the experimental Center of Tibaitatá. In each experiment we used 45 chickens in random distribution in...
- Autores:
-
Bermudez, Ana Silvia
Montes de Gómez, Virginia
Rendón H., Mario
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 1977
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/30015
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/30015
http://bdigital.unal.edu.co/20089/
- Palabra clave:
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional