Evaluación in vitro de la actividad antibacteriana y moduladora de aceites de maíz y soja

Nowadays, it is widely known that resistant pathogenic strains are becoming one of the greatest health problems related to human sciences. It is also known that fatty acids can present antimicrobial activity.  The corn and soy oils are  rich in fatty acids. In this regard, this work aimed to evaluat...

Full description

Autores:
Henrique, Henrique Coutinho
Tavares, Emanuelle
Andrade, Jacqueline
Oliveira, Cícera Datiane
Tintino, Saulo
Lima, Micheline
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/61285
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/61285
http://bdigital.unal.edu.co/60093/
Palabra clave:
57 Ciencias de la vida; Biología / Life sciences; biology
antibacterial activity
corn oil
modulation
soy oil
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional