Physicochemical evaluation of cachama fillets (piaractus brachypomus) preserved with propolis during storage / evaluación fisicoquímica de filetes de cachama (piaractus brachypomus) preservados con propóleos durante el almacenamiento
The bioactive compounds that propolis containspresent diverse components that can diminish the deterioration of compounds such as fat and certain microorganisms that can affect fish fillets during refrigerated storage. The aim of this study was to evaluate the preserving capacity of ethanol extracts...
- Autores:
-
Suárez Mahecha, Héctor
Jiménez Toquica, Álvaro
Díaz Moreno, Amanda Consuelo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/74432
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/74432
http://bdigital.unal.edu.co/38909/
- Palabra clave:
- Biopreservation
fish
ethanol extracts
antioxidant. / Bioconservación
pescado
extractos etanólicos
antioxidante.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional