Pre and postharvest enzymatic activity in gulupa (passiflora edulis sims) fruits from the colombian lower montane rain forest / actividad enzimática precosecha y poscosecha en frutos de gulupa (passiflora edulis sims), en condiciones del bosque húmedo mo

“High-Andean fruits” are deemed important because oftheir potential for domestic consumption and exportation. Among them, gulupa (Passiflora edulis Sims) is an exotic fruit of good acceptance in European markets. However, the technological support associated with the crop is incipient and its short...

Full description

Autores:
Franco, Germán
Cartagena Valenzuela, José Régulo
Correa Londoño, Guillermo Antonio
Rojano, Benjamín Alberto
Piedrahita Correa, Ana María
Ibarz, Albert
Falguera, Víctor
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/74426
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/74426
http://bdigital.unal.edu.co/38903/
Palabra clave:
Tropical fruit
hydrolytic enzymes
fruit ripening
enzyme changes. / Frutos tropicales
enzimas hidrolíticas
maduración de la fruta
cambios enzimáticos.
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional