Pre and postharvest enzymatic activity in gulupa (passiflora edulis sims) fruits from the colombian lower montane rain forest / actividad enzimática precosecha y poscosecha en frutos de gulupa (passiflora edulis sims), en condiciones del bosque húmedo mo
“High-Andean fruits” are deemed important because oftheir potential for domestic consumption and exportation. Among them, gulupa (Passiflora edulis Sims) is an exotic fruit of good acceptance in European markets. However, the technological support associated with the crop is incipient and its short...
- Autores:
-
Franco, Germán
Cartagena Valenzuela, José Régulo
Correa Londoño, Guillermo Antonio
Rojano, Benjamín Alberto
Piedrahita Correa, Ana María
Ibarz, Albert
Falguera, Víctor
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/74426
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/74426
http://bdigital.unal.edu.co/38903/
- Palabra clave:
- Tropical fruit
hydrolytic enzymes
fruit ripening
enzyme changes. / Frutos tropicales
enzimas hidrolíticas
maduración de la fruta
cambios enzimáticos.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional