Sorption thermodynamics of soursop powders obtained by different dehydration technologies / termodinámica de sorción de polvos de guanabana obtenidos por diferentes tecnologías de deshidratación

The soursop (Annona muricata L.) is a perishabletropical fruit with high nutritional value. The aim of this workwas to evaluate the sorption thermodynamics of soursop powderswith maltodextrin (MD), obtained by different drying technologies,thus allowing understanding the mechanisms that govern thisp...

Full description

Autores:
Ceballos Peñaloza, Adela
Giraldo Gómez, Gloria Inés
Orrego Alzate, Carlos Eduardo
Telis-Romero, Javier
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/73943
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/73943
http://bdigital.unal.edu.co/38420/
Palabra clave:
Sorption isotherms
thermodynamic properties
isosteric heat of sorption
compensation theory. / Isotermas de sorción
propiedades termodinámicas
calor isostérico de sorción
teoría de
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