Sorption thermodynamics of soursop powders obtained by different dehydration technologies / termodinámica de sorción de polvos de guanabana obtenidos por diferentes tecnologías de deshidratación
The soursop (Annona muricata L.) is a perishabletropical fruit with high nutritional value. The aim of this workwas to evaluate the sorption thermodynamics of soursop powderswith maltodextrin (MD), obtained by different drying technologies,thus allowing understanding the mechanisms that govern thisp...
- Autores:
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Ceballos Peñaloza, Adela
Giraldo Gómez, Gloria Inés
Orrego Alzate, Carlos Eduardo
Telis-Romero, Javier
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/73943
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/73943
http://bdigital.unal.edu.co/38420/
- Palabra clave:
- Sorption isotherms
thermodynamic properties
isosteric heat of sorption
compensation theory. / Isotermas de sorción
propiedades termodinámicas
calor isostérico de sorción
teoría de
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