Entre la producción y el mercado: análisis de una experiencia agroecológica en Chocontá, Cundinamarca

The growing global food crises, apparently caused by a dysfunctional agri-food system, have sparked growing social concern about food and inequality food distribution. In response, several social and academic sectors have encouraged the adoption and dissemination of alternative agriculture proposals...

Full description

Autores:
Perdomo Alarcón, Paola Andrea
Tipo de recurso:
Work document
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/77964
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/77964
Palabra clave:
301 - Sociología y antropología
630 - Agricultura y tecnologías relacionadas
986 - Colombia y Ecuador
363 - Otros problemas y servicios sociales
régimen alimentario
prácticas productivas
dinámicas organizativas
imperativos del mercado
consumo
agroecología
Food regime
Productive practices
organizational dynamics
Market
Consumption
agroecology
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional