Entre la producción y el mercado: análisis de una experiencia agroecológica en Chocontá, Cundinamarca
The growing global food crises, apparently caused by a dysfunctional agri-food system, have sparked growing social concern about food and inequality food distribution. In response, several social and academic sectors have encouraged the adoption and dissemination of alternative agriculture proposals...
- Autores:
-
Perdomo Alarcón, Paola Andrea
- Tipo de recurso:
- Work document
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/77964
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/77964
- Palabra clave:
- 301 - Sociología y antropología
630 - Agricultura y tecnologías relacionadas
986 - Colombia y Ecuador
363 - Otros problemas y servicios sociales
régimen alimentario
prácticas productivas
dinámicas organizativas
imperativos del mercado
consumo
agroecología
Food regime
Productive practices
organizational dynamics
Market
Consumption
agroecology
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional