Cadmium voltametric quantification in table chocolate produced in Chiquinquira-Boyaca, Colombia
Bioaccumulation of heavy metals such as cadmium has been a major concern in scientific communities and international food organizations, given the great toxicological risk to the consumer, and in many places there is no detailed record of its actual content. In this way, the need arises to carry out...
- Autores:
-
Vargas Moreno, Paola Andrea
Silva Gómez, Leonardo Andrés
Chaparro Acuña, Sandra Patricia
Cárdenas, Oswaldo Eliécer
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/61104
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/61104
http://bdigital.unal.edu.co/59912/
- Palabra clave:
- 55 Ciencias de la tierra / Earth sciences and geology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
Food
cocoa
electrochemistry
heavy metals
validation
alimentos
cacao
electroquímica
metales pesados
validación.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional