Application of heat treatment, edible coating and chemical dip as barriers to the conservation of fresh-cut vegetables
The fresh-cut vegetables consumption is increasing in the worldwide since its foray in the early 90s. The international association of fresh cut products, reported sales in 2000 of 12 billion dollars. The interest in feed quickly and healthy, has stimulated the development of vegetable fourth range,...
- Autores:
-
Escobar Hernández, Alejandro
Márquez Cardozo, Carlos Julio
Restrepo Flores, Claudia Estela
Cano Salazar, Jaime Andrés
Patiño Gómez, Jairo Humberto
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/73463
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/73463
http://bdigital.unal.edu.co/37938/
- Palabra clave:
- 6 Tecnología (ciencias aplicadas) / Technology
63 Agricultura y tecnologías relacionadas / Agriculture
respiration
postharvest
vegetables
sensory.
Ciencia y Tecnología de Alimentos
Agroindustria
Respiración
poscosecha
hortalizas
sensorial
Poscosecha de frutas y hortalizas
Transformación de alimentos
Tecnología de Alimentos
Tecnología de vegetales
Agroindustria de los vegetales
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