Obtención de microcapsulas de tamaño controlado conteniendo lactococcus lactis, utilizando mezclas de gelanos de alto y bajo acilo

Título en ingles: Obtaining size-controlled microcapsules by ionic gelation with high and low acyl gellans containing Lactococcus lactisResumen: Control the diameter of microcapsules obtained with functional biopolymer is a crucial parameter in the success of food applications, since it affects the...

Full description

Autores:
Gonzalez, Rafael Emilio
Salazar, Juan A.
Pérez, Jaime A.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71000
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71000
http://bdigital.unal.edu.co/35470/
http://bdigital.unal.edu.co/35470/3/
Palabra clave:
biotecnología alimentaria
investigación.
microencapsulation
high acyl gellan
low acyl gellan
ionic gelation
Lactococcus lactis.
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 4.0 Internacional