Obtención de microcapsulas de tamaño controlado conteniendo lactococcus lactis, utilizando mezclas de gelanos de alto y bajo acilo
Título en ingles: Obtaining size-controlled microcapsules by ionic gelation with high and low acyl gellans containing Lactococcus lactisResumen: Control the diameter of microcapsules obtained with functional biopolymer is a crucial parameter in the success of food applications, since it affects the...
- Autores:
-
Gonzalez, Rafael Emilio
Salazar, Juan A.
Pérez, Jaime A.
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/71000
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/71000
http://bdigital.unal.edu.co/35470/
http://bdigital.unal.edu.co/35470/3/
- Palabra clave:
- biotecnología alimentaria
investigación.
microencapsulation
high acyl gellan
low acyl gellan
ionic gelation
Lactococcus lactis.
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 4.0 Internacional