Caracterización microbiológica de Salmonella en alimentos de venta callejera en un sector universitario de Bogotá, Colombia. Julio a octubre de 2010

Microbiological characterization of Salmonella in Street-vended foods an university sector in Bogotá, Colombia. julyoctober2010Introduction. Salmonella belongs to the Enterobacteriaceae family, and is one of the main microorganisms involved in foodbornedisease. It produces a clinical entity known as...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2011
Institución:
Universidad Industrial de Santander
Repositorio:
Repositorio UIS
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:noesis.uis.edu.co:20.500.14071/5642
Acceso en línea:
https://revistas.uis.edu.co/index.php/revistamedicasuis/article/view/2559
https://noesis.uis.edu.co/handle/20.500.14071/5642
Palabra clave:
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)