Estudio cinético de algunas características de calidad de un producto en polvo obtenido mediante secado por aspersión a partir de jugo de caña panelera y concentrado proteico de lactosuero dulce

The products obtained by spray drying have amorphous structures whose water absorption capacity during storage affects their physicochemical properties. This study evaluated the kinetics of water absorption and the change in the physicochemical properties of a product obtained from sugarcane juice (...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad Industrial de Santander
Repositorio:
Repositorio UIS
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:noesis.uis.edu.co:20.500.14071/8364
Acceso en línea:
https://revistas.uis.edu.co/index.php/revistauisingenierias/article/view/6399
https://noesis.uis.edu.co/handle/20.500.14071/8364
Palabra clave:
Kinetics
sweet whey
sugarcane juice
stability
Cinética
lactosuero dulce
jugo de caña
estabilidad
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)