Contenido de sodio en alimentos procesados comercializados en Colombia, según el etiquetado nutricional

ABSTRACT: Nutrition labels provide an opportunity to obtain data of sodium content in packaged foods. Objective: To describe sodium content, by nutritional labeling, from processed food obtained from a leader supermarket in Colombia. Materials and methods: Photos of food labels were obtained and div...

Full description

Autores:
Carmona Garcés, Isabel Cristina
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Gaitán Charry, Diego Alejandro
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11358
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11358
Palabra clave:
Alimentos procesados
Cloruro de sodio
Etiquetado de alimentos
Información nutricional
Colombia
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)