Contenido de sodio en alimentos procesados comercializados en Colombia, según el etiquetado nutricional
ABSTRACT: Nutrition labels provide an opportunity to obtain data of sodium content in packaged foods. Objective: To describe sodium content, by nutritional labeling, from processed food obtained from a leader supermarket in Colombia. Materials and methods: Photos of food labels were obtained and div...
- Autores:
-
Carmona Garcés, Isabel Cristina
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Gaitán Charry, Diego Alejandro
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11358
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11358
- Palabra clave:
- Alimentos procesados
Cloruro de sodio
Etiquetado de alimentos
Información nutricional
Colombia
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)