Descripción de la ingesta de alimentos y nutrientes en niños expuestos y no expuestos al programa de complementación alimentaria MANA Infantil en el municipio de Envigado, Colombia, 2006-2010

ABSTRATC: MANA is a food complementary program provided to children in Envigado, Antioquia-Colombia. However, there is not information related with the actual food and nutrients intakes of MANA beneficiaries. Objective: To compare food and nutrient intakes between exposed and unexposed of MANA. Meth...

Full description

Autores:
Cadavid Castro, Martha Alicia
Chaves Castaño, Liliana
Manjarrés Correa, Luz Mariela
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10527
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/10527
Palabra clave:
Consumo de alimentos
Consumption of food
Seguridad alimentaria
Food safety
Alimentación suplementaria
Supplementary feeding
Programas de nutrición y alimentación
Nutrition and food programs
Políticas de nutrición y alimentación
Nutrition and food policies
Infancia
Childhood
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)