Propiedades quimiopreventivas del mango y la manzana en el cáncer de colon
ABSTRACT: Colon cancer is one of the most common forms of cancer worldwide and one of the leading causes of cancer mortality. Epidemiological findings of the protective effect of fruits on cancer suggest that phytochemical compounds of fruits may reduce the risk of developing cancer. Many research p...
- Autores:
-
Maldonado Celis, María Elena
Urango Marchena, Luz Amparo
Arismendi Bustamante, Lady Johana
- Tipo de recurso:
- Review article
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12037
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12037
- Palabra clave:
- Mangifera indica
Malus spp
Chemoprevention
Quimioprevención
Colon cancer
Cáncer de colon
Polyphenols
Polifenoles
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia