Propiedades quimiopreventivas del mango y la manzana en el cáncer de colon

ABSTRACT: Colon cancer is one of the most common forms of cancer worldwide and one of the leading causes of cancer mortality. Epidemiological findings of the protective effect of fruits on cancer suggest that phytochemical compounds of fruits may reduce the risk of developing cancer. Many research p...

Full description

Autores:
Maldonado Celis, María Elena
Urango Marchena, Luz Amparo
Arismendi Bustamante, Lady Johana
Tipo de recurso:
Review article
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12037
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/12037
Palabra clave:
Mangifera indica
Malus spp
Chemoprevention
Quimioprevención
Colon cancer
Cáncer de colon
Polyphenols
Polifenoles
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia