Presencia de nutrientes trazadores de riesgo para la salud en alimentos consumidos por escolares de Medellín
ABSTRACT: To identify the amount of carbohydrates, sugars, saturated fats and sodium present in the snacks and sugary drinks consumed by schoolchildren in Medellin. Method: A descriptive cross-sectional study in which tracer nutrient content of health risk in food available in school stores. A total...
- Autores:
-
Arboleda Montoya, Luz Marina
Velásquez Vargas, John Edinson
Zuluaga Gómez, Catherine
Varela Álvarez, Daniela
Rodríguez Maya, Laura Cristina
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12069
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12069
- Palabra clave:
- Recomendaciones nutricionales
Nutritional recommendations
Requerimientos
Requirements
Grupos de alimentos
Food groups
Disponibilidad
Availability
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)