Presencia de nutrientes trazadores de riesgo para la salud en alimentos consumidos por escolares de Medellín

ABSTRACT: To identify the amount of carbohydrates, sugars, saturated fats and sodium present in the snacks and sugary drinks consumed by schoolchildren in Medellin. Method: A descriptive cross-sectional study in which tracer nutrient content of health risk in food available in school stores. A total...

Full description

Autores:
Arboleda Montoya, Luz Marina
Velásquez Vargas, John Edinson
Zuluaga Gómez, Catherine
Varela Álvarez, Daniela
Rodríguez Maya, Laura Cristina
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12069
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/12069
Palabra clave:
Recomendaciones nutricionales
Nutritional recommendations
Requerimientos
Requirements
Grupos de alimentos
Food groups
Disponibilidad
Availability
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)