Cultura alimentaria en el municipio de Acandí

ABSTRACT:Food tradition and heritage in Acandí is in the contex of the Atlantic Coast culture of Afrocolombian comunities. Food culture in the region had a main influence from Bolívar and Córdoba populations. Acandí food culture is described in this research by the daily staples, special meals in ho...

Full description

Autores:
Marín Marín, Germán Ariel
Álvarez Uribe, Martha Cecilia
Rosique Gracia, Javier
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2004
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/2463
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/2463
https://revistas.udea.edu.co/index.php/boletin/article/view/6955
Palabra clave:
Seguridad alimentaria
Cultura alimentaria
Acandí (Chocó)
Afrocolombianos
Antropología de la alimentación
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)