Variables asociadas con la presentación de carne PSE (Pálida, Suave, Exudativa) en canales de cerdo

ABSTRACT: The presence of the PSE (pale, soft and exudative exudative) condition in porcine carcass causes high economic losses to the meat industry. The PSE appearance depends on many variables, some of which are intrinsic of the animal, and others are related to transportation conditions to the sl...

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Autores:
Castrillón Hoyos, Wilson Ernesto
Fernández Silva, Jorge Arturo
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2007
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8002
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/8002
Palabra clave:
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)