Variables asociadas con la presentación de carne PSE (Pálida, Suave, Exudativa) en canales de cerdo
ABSTRACT: The presence of the PSE (pale, soft and exudative exudative) condition in porcine carcass causes high economic losses to the meat industry. The PSE appearance depends on many variables, some of which are intrinsic of the animal, and others are related to transportation conditions to the sl...
- Autores:
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Castrillón Hoyos, Wilson Ernesto
Fernández Silva, Jorge Arturo
Restrepo Betancur, Luis Fernando
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2007
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8002
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/8002
- Palabra clave:
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)