Los hábitos alimentarios en el adulto mayor y su relación con los procesos protectores y deteriorantes en salud
ABSTRACT: Aim: To investigate the protective and deleterious aspects relative to nutrition and nourishment of elderly. Methodology: Research was focused on critical epidemiology and strategic monitoring. Quantitative and qualitative techniques were employed for the recollection of information. In th...
- Autores:
-
Restrepo Mesa, Sandra Lucía
Morales Gil, Rosa María
Ramírez Goméz, Martha Cecilia
Varela Londoño, Luz Estela
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2006
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/21967
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/21967
- Palabra clave:
- Frailty
Fragilidad
Aging
Envejecimiento
Diet, Food, and Nutrition
Nutrición, Alimentación y Dieta
Feeding Behavior
Conducta Alimentaria
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/co/