Los hábitos alimentarios en el adulto mayor y su relación con los procesos protectores y deteriorantes en salud

ABSTRACT: Aim: To investigate the protective and deleterious aspects relative to nutrition and nourishment of elderly. Methodology: Research was focused on critical epidemiology and strategic monitoring. Quantitative and qualitative techniques were employed for the recollection of information. In th...

Full description

Autores:
Restrepo Mesa, Sandra Lucía
Morales Gil, Rosa María
Ramírez Goméz, Martha Cecilia
Varela Londoño, Luz Estela
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2006
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/21967
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/21967
Palabra clave:
Frailty
Fragilidad
Aging
Envejecimiento
Diet, Food, and Nutrition
Nutrición, Alimentación y Dieta
Feeding Behavior
Conducta Alimentaria
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/co/