Conceptualización y categorización en personas menores expuestas al Programa de Complementación Alimentaria

ABSTRACT: The purpose of the study was to identify the existence or the absence of major differences in concept formation and categorization in children aged between the ages of 4 and 5, who participated or not in the ‘Dietary Supplementation Program’ delivered through the ‘Plan to Improve Diet and...

Full description

Autores:
Chaves Castaño, Liliana
Cadavid Castro, Martha Alicia
Torres, Soraida
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8621
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/8621
Palabra clave:
Nutrición infantil
Mejoramiento Alimentario y Nutricional de Antioquia - MANA
Niños - Aspectos psicológicos
Habilidades cognitivas
Complemento alimenticio
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia