Efecto de diferentes tipos de grasa en dietas para rumiantes sobre la cinética de degradación y fermentación de la materia seca in vitro
ABSTRACT: The objective of the experiment was to evaluate the effect of saturated and unsaturated fats and the protection degree (protected and without protection) on the in vitro degradation kinetics of the dry matter (DM) in diets for ruminants. Four diets were formulated to be isocaloric (3200 Kc...
- Autores:
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Arenas Sánchez, Fredy Arley
Rosero Noguera, Jaime Ricardo
Restrepo Betancur, Luis Fernando
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2010
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8339
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/8339
- Palabra clave:
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)