Efecto de diferentes tipos de grasa en dietas para rumiantes sobre la cinética de degradación y fermentación de la materia seca in vitro

ABSTRACT: The objective of the experiment was to evaluate the effect of saturated and unsaturated fats and the protection degree (protected and without protection) on the in vitro degradation kinetics of the dry matter (DM) in diets for ruminants. Four diets were formulated to be isocaloric (3200 Kc...

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Autores:
Arenas Sánchez, Fredy Arley
Rosero Noguera, Jaime Ricardo
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2010
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8339
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/8339
Palabra clave:
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)